Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

 
 

One Day Clinic

 Η µεταµόρφωση είναι πολύ επίκαιρη λέξη σήµερα. Ήταν δυσκολότερο παλαιότερα να φαντασθεί κάποιος ότι µπορούσε να αλλάξει το χαµόγελo και το πρόσωπο του σε µια µέρα. Και όµως αλλάζει.

Περισσότερα ...

Laser Clinic

Η χρήση  λέιζερ στην οδοντιατρική ανοίγει την πόρτα στους οδοντιάτρους να εκτελέσουν πολύπλοκες οδοντιατρικές εφαρμογές που μέχρι σήμερα δεν ήταν σε θέση να υλοποιήσουν.

Περισσότερα ...

Holistic Clinic

Ενώ η παραδοσιακή οδοντιατρική εστιάζει στην περιοχή της στοµατική κοιλότητας, η ολιστική οδοντιατρική εξετάζει τον ασθενή σαν ένα ολόκληρο σύστηµα. Είναι µία εναλλακτική αντίληψη που εστιάζει στη χρήση µη τοξικών

Περισσότερα ...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

1-stop-SmokingΚάπνισµα & βελονισµός 
 Ο βελονισµός  µπορεί να σας στηρίξει στην διακοπή του καπνίσµατος. Η εφαρµογή της µεθόδου είναι απλή. Οι βελόνες που χρησιµοποιούνται είναι µιας χρήσεως. Τοποθετούνται σε ειδικά επιλεγµένα σηµεία του σώµατος  χωρίς πόνο. Για τη θεραπεία του καπνίσµατος, τοποθετούνται 6-8 βελόνες στον λοβό του αυτιού, στο πρόσωπο και ίσως στα χέρια.

Περισσότερα ...

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

xenos image

Μη «διαβάζετε» τα χείλη μιας γυναίκας, αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ηλικία της. Μια γυναίκα μπορεί να έχει ρυτίδες στο πρόσωπο, σακούλες κάτω από τα μάτια και γκρίζα μαλλιά, αλλά αν τα χείλη της είναι ροζ, στέρεα, «γεμάτα» και αφράτα, τότε θα δείχνει νεότερη από την ηλικία της, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα.

Περισσότερα ...

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015
Creative Team
LIFTING ΔΟΝΤΙΩΝ

Lifting Δοντιών οψεις ρητίνης
Είναι η πλέον σύγχρονη οδοντιατρική εφαρµογή η οποία χάρη στο συνδυασµό της εξειδίκευσης του οδοντιάτρου και της οδοντιατρικής εξέλιξης (σύνθετες ρητίνες) αποκαθιστά τις τυχόν ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθµό που να µην µπορεί κανείς να υποπτευθεί πως ήταν τα δόντια πριν από αυτό.

Downloads
121
Hits
1024

Information

  • Version
    1.0
File name Download
lifting dontion.pdf
Powered by JU Download

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ

xenos image

Μη «διαβάζετε» τα χείλη μιας γυναίκας, αν θέλετε να μάθετε

Περισσότερα ...

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ

kid_brushing

Πότε πρέπει να γίνει η πρώτη επίσκεψη στον οδοντίατρο;

Περισσότερα...

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

model_teeth

Η μέριμνα για την αισθητική και τη λειτουργική αρτιότητα

Περισσότερα ...

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

man_flossing

Για τις δυσχρωμίες που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες

Περισσότερα ...

Βρίσκεστε εδώ: Home Root ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ Lifting ΔΟΝΤΙΩΝ